Slušalice sa Androidom

Objavila u 14/01/2011 u 15:19

Nox Audio Admiral Touch slusalicePosle skijaških naočara i prototipa ciklometra evo ga još jedan Android gedžet. Nox Audio je predstavio Admiral Touch slušalice sa Androidom 2.1. Ove slušalice se razlikiju po tome što imaju LCD ekran osetljiv na dodir veličine 2.4 inča u boji. Slušalice imaju ARM11 procesor, 256 MB RAM-a, micro SD slot i USB priključak. Slušalice proizvode virtuelni 7.1 zvuk. Ove bežične slušalice kontrolišu pojačavanje zvuka i prebacivanje pesama preko ekrana na dodir.

Sa ovim slušalicama možete da strimujete muziku na primer sa Pandora aplikacijom i da čatujete preko VoIP aplikacija preko Wi-fi konekcije. Skype i MSN su aplikacije koje se trenutno nalaze u specifikaciji ovog gedžeta a verovatno će biti još. Biće interesantno ove godine, videćemo kakvih hakova će biti sa ovim gedžetima kada ih rutuju i počnu da moduju. 😀

via Engadget

Tags: 2.1Admiral TouchAndroidNox AudioslušaliceVoIP

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *