Prototip Pioneer ciklometra

Objavila u 12/01/2011 u 15:09

pioneer ciklometar

Dosad smo videli Android OS na telefonima, tabletima, televizorima, pa čak i na skijaškim naočarima a u najavi je i ciklometar marke Pioneer. Još uvek se radi o prototipu i ne zna se koja Android verzija je u pitanju. Ovaj uređaj je dosad uvek imao jednostavne ekrane koji prikazuju parametre u toku vožnje bicikla. Sada uz pomoć Android OS-a, podaci i parametri mogu lako i lepše grafički da se prikažu. Na ovaj način možete pratiti parametre koji prate brzinu rada srca, ritma, snage  i naravno brzinu.

Ciklometar ima LCD od 2.2 inča, nije u pitanju ekran na dodir. Uređaj ima kontrolnu kuglicom i nekoliko dugmića za šetanje po opcijama softvera. Ciklometar poseduje ANT+, GPS, slot za micro SD karticu, MicroUSB port i termometar. Baterija uređaja drži 12 sati i ceo ciklometar je težak 100g.

Na klipu možete videti predstavljanje Pioneer-ovog ciklometra

Tags: AndroidANT+biciklbrzinaciklometarGPSNavigacijaPioneeruređaj

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *