[CES 2013] Polaroid iM1836 – Android fotoaparat sa izmenjivim objektivom

Objavio u 07/01/2013 u 21:22

polaroid-im1836-official

Nakon Samsung Galaxy Camera, prvog digitalnog fotoaparata sa Androidom, na tržištu će se pojaviti i Polaroid iM1836. Polaroid iM1836 je prvi Android fotoaparat koji će imati mogućnost zamene objektiva. Ovaj aparat će hvatati fotografije od 18.1 megapiksela, a može i da snima full HD 1080p video. Za razliku od Galaxy Camera, Polaroid neće imati mogućnost korišćenja SIM kartice ali tu su wifi i bluetooth konekcije, kao i HDMI izlaz. Kada je reč o displeju, Polaroid ima displej dijagonale od 3,5 inča. Tu je i Android 4.1 Jelly Bean.

Svakako je da će Polaroid pokušati da privoli kupce mogućnošću zamene objektiva. Uz aparat stiže 10-30mm objektiv, a uz odgovarajući adapter, bićete u mogućnosti da koristite i druge objektive (micro four thirds objektivi).

Polaroid iM1836 će se naći u prodaji u prvom kvartalu tekuće godine po ceni od 399 dolara.

Tags: aparatCES 2013galaxy camerakameraPolaroidsamsung

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *