Pametni prsten sa notifikacijama sa telefona

Objavio u 09/12/2013 u 18:02

Smart Ring

Jedan prsten koji vlada svim ostalim (One ring to rule them all) – barem notifikacijama sa vašeg pametnog telefona.

Ovo je osnovna ideja iza pametnog prstena (Smart Ring) koji se preko Bluetooth konekcije povezuje sa vašim telefonom, tako da ne morate da podižete ništa drugo do svog prsta 🙂

Podešavanja na pametnom prstenu se vrše iz mobilne aplikacije. Prsten se može koristiti kao sat, tajmer ili čak za pronalaženje telefona. Ako se udaljite više od 10 metara od telefona (na žalost se ovo retko dešava svima danas), prsten će pištati da vas obavesti da ste nešto zaboravili. Pretpostavljam da je ovo kad izgubi BT konekciju.

Ovaj prsten od nerđajućeg čelika ima bateriju koja će držati 24 sata. Kompatibilan je sa Android i iOS uređajima dokle god podržavaju Bluetooth 4.0 standard.

Ako vas interesuje više o ovom pametnom prstenu, pogledajte IndiGoGo stranicu.

[via Mashable]

Tags: notifikacijeobavestenjaPametni prstenSmart Ring

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *