LUMIX remote

Objavila u 30/05/2012 u 8:49

Panasonic Lumix DMC-FX90Na Google Play Store-u se pojavila aplikacija LUMIX remote koja omogućava da se slika sa digitalne kamere Panasonic LUMIX DMC-FX90 prikaže na Android telefonu. Na ovaj način korisnici mogu da zumiraju i prave snimke direktno sa ekrana pametnog telefona.

Interesantno je da su proizvođači kamera i fotoaparata krenuli ozbiljno sa podrškama i povezivanjem sa pametnim telefonima. Pisali smo ranije o DSLR kontroleru za Canon EOS. 🙂

Panasonic LUMIX DMC-FX90 je kompakt fotoaparat koji poseduje 12MP CCD senzor koji koristi dvostruko iščitavanje kako bi snimao 1080p/60 video iz njegovog 30p izlaza. Poseduje objektiv raspona 24-120mm, otvora blende f/2.2-5.9, sa optičkom stabilizacijom. Fotoaparat poseduje bežičnu konekciju sa računarom.

LUMIX remote
LUMIX remote
Price: Free

Pored LUMIX remote aplikacije Panasonic je izbacio i LUMIX link aplikaciju koja omogućuje slanje i primanje fotografija uz pomoć Panasonic-ovog web servisa.

LUMIX LINK
LUMIX LINK
Price: Free
Tags: bezicnoDMC-FX90fotoaparatkameraLUMIXPanasonicremoteupravljacwireless

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *