0

LG je upravo objavio Watch Urbane, elegantan Android Wear uređaj

LG Watch Urbane

Tržište za Android Wear uređaje u 2014. je započelo sa dva relativno neupečatljiva uređaja, LG G Watch i Samsung Gear Live. Kako je vreme odmicalo na tržištu su se pojavljivali sve više stilizovani pametni satovi, poput Motorlinog Moto 360, LG G Watch R i Asus-ovog ZenWatch. A sada na početku 2015. imamo prvu veliku i bitnu Android Wear objavu. LG je upravo objavio, kako oni sami kažu sat sa “klasičnim izgledom” i “poboljšanim karakteristikama”. Upoznajte LG Watch Urbane pametni sat, koji će biti predstavljen na MWC 2015 u Barseloni, iduće nedelje.

LG Watch Urbane predstavlja unapređenu verziju G Watch R. Urbane izgleda mnogo elegantnije nego njegov predhodnik, pre svega zahvaljujući malim ivicama oko ekrana, zatim prošivenoj prirodnoj koži koja može biti zamenjena sa bilo kojom 22mm narukvicom, i telu koje je izrađeno od nerđajućeg čelika u srebrnoj ili zlatnoj boji. LG očekuje da će se Watch Urbane dopasti i muškarcima i ženama.

Što se specifikacija tiče, LG Watch Urbane koristi P-OLED ekran dijagonale 1.3” sa rezolucijom od 320 x 320 piksela (245 ppi), zatim tu je Qualcomm Snapdragon 400 SoC radnog takta 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB interne memorije kao i baterija kapaciteta 410 mAh. A sve ovo pokreće Android Wear 5.0. Takođe ovaj pametni sat poseduje IP67 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu. I sve ovo je spakovano u telo veličine 45.5 x 52.2 x 10.9 mm.

Cena i dostupnost LG Watch Urbane će biti uskoro objavljene.

Izvor LG

Objavljeno u Gedžeti
Pix.navi

Pix.navi

Ivan
Gajovic
Objavio tekstova:
Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci (bez posla), voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Vlasnik Meizu MX3 telefona. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *