Lenovo ThinkPad tablet sa Honeycomb-om

Objavila u 25/04/2011 u 20:37

ThinkPad tablet LenovoI Lenovo se pridružuje tržištu tableta sa njihovim ThinkPad tabletom koji često nazivaju i Think Slate tablet. Ekipa sa This is my next je napravila screenshot-ove PowerPoint prezentacije Lenovo tableta pa iz toga možemo zaključiti da će tablet da se pojavi u julu ove godine. Da će biti veličine 10.1 inča sa rezolucijom 1280 x 800 piksela. Imaće NVIDIA Tegra 2 procesor i pogoniće ga Honeycomb. Pretpostavlja se da će Lenovo integrisati njihov interfejs na Honeycomb, kako će tačno izgledati to ćemo tek videti u narednih par meseci.

Na slikama možete videti da će Think Slate imati olovku poput HTC Flyer tableta a moći će i lako da se transformiše u laptop uz pomoć dodatnog držača i tastature. Što se ovog tiče očigledno je da Lenovo imitira  Asus Transformer tablet. Lenovo tablet definitivno želi da zauzme neku dobru poziciju takmičeći se sa iPad-om i prodavaće se po ceni od 499 dolara.

Tags: HoneycombLenovotablettegra 2Think SlateThinkPad

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *