Iscurele fotke Motorola Corvair

Objavila u 13/11/2011 u 12:27

motorola corvair

I tako, opet nešto procurelo 🙂 kao slučajno. Ali dobro, možda ovo zaista jeste procurelo, da ne grešim dušu. 😀 Motorola Corvair je Android TV kontroler u obliku tableta. Znači jedan veeeeliki daljinski čija prvenstvena namena je da bude upravljač televizora. Ok, može ovo bilo koji tablet, ali kako kažu očekuje se da ovo bude kao jeftina varijanta tableta. Znači ne očekujte nikakav brutalan hardver ispod haube, očekujte nenormalno dobru bateriju od 4000mAh koja će učiniti da ovaj uređaj ipak pristojno “drži”.  Ekran tableta je 6 inča i tablet pogoni Android 2.3 verzija – Gingerbread. Pretpostavlja se da će ovo biti neka prilagođena verzija Gingerbread-a za lakše upravljanje TV-om. Nisu poznate ostale pojedinosti kako kaže sajt Verge odakle potiču ove iscurele fotografije.

Uređaj se trenutno testira u nekim američkim kablovskim televizijama, tako da se verovatno distribucija planira na taj način. Ovi daljinski upravljači su namenjeni onim “smart” televizorima koje mi skoro nećemo videti kod nas. Ali to ne znači da ne treba da znamo da i to postoji, i da težimo ka tome.

motorola corvair

motorola corvair

Tags: AndroidCorvairDaljinskikontrolermotorolaTVupravljac

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *