0

IFA 2014 Samsung najavio 10 štampača na Android operativnom sistemu

Smart MultiXpress

Pored telefona koje su predstavili, Samsung najavljuje i 10 štampača za poslovnu primenu koji rade na Android operativnom sistemu. Kako su oni to zamislili? Paaa, svaki štampač ima na sebi “zalepljen” tablet koji omogućava korisnicima da pregledaju fajlove i da štampaju direktno na štampaču mejlove, fajlove, slike i slično. Interfejs na tabletu su nazvali Smart UX Center koji pogoni Android.

Samsung Smart MultiXpress serija multifunkcionalnih štampača imaju panele od 10.1 inča osetljive na dodir. Tako da nije potreban računar da bi se koristio štampač. Dodatno, Samsung NFC Pro dodatak omogućava ovim štampačima da se koriste na daljinu. Kako vam ovo deluje?

Meni deluje zanimljivo, ali možda i nije toliko praktično kao što deluje na prvi pogled. Obično štampač ljudima treba kada sede za računarom. Ali opet, kako vreme prolazi, sve češće nailazim na ljude koji iako imaju računar/laptop, uzimaju tablet kako bi bilo šta uradili na njemu, kažu tako im je lakše. Šta mislite?

Smart MultiXpress

Objavljeno u Gedžeti
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *