Galaxy Gear se prodaje ili ne?

Objavila u 19/11/2013 u 13:41

galaxy gearReuters je objavio da je Samsung Electronics Co izjavio da su prodali za 2 meseca čak 800.000 pametnih satova poznatih pod nazivom Galaxy Gear. Ovim podatkom se može reći da je Samsung izdominirao na polju pametnih satova i da je žestoko udario konkurenciju Sony i Pebble.

Samsung je mnogo uložio i u reklamu kako bi ovo postigao, a sam Galaxy Gear je ponudio na različitim tržistima uz različite pogodnosti. Recimo u Britaniji se Galaxy Gear dobija besplatno kupovinom Galaxy Note 3 teletableta na ugovor od 2 godine. Samim tim što je Galaxy Gear vezan direktno za Galaxy Note 3, njegova potražnja je veća. Očekuje se da će u nadolazećim božićnim i novogodišnjim popustima, Samsung imati još zanimljivih ponuda.

Ipak, Yonhap navodi da se broj od 800.000 odnosi na isporuku preprodavcima. Što ne znači da su ih još prodali zaista krajnjim korisnicima. Navodi se još i da je 50.000 prodato u Južnoj Koreji.

Šta vi mislite o Galaxy Gear-u i o pametnim satovima generalno? Da li mislite da će dostići uskoro veliku popularnost i kod nas?

Tags: galaxy gearJužna Korejapametni satprodajasamsung

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *