Archos izbacio multi-touch TV Connect sa Androidom 4.1

Objavio u 04/01/2013 u 20:37

Archos TV Connect

Archos veruje da TV nije mrtav. Izbacili su Android box koji se kači na bilo koji HDTV.

Pored samog box-a, kupci će dobiti i ogromni daljinski sa više kontrole nego što možete da zamislite, uključujući i QWERTY tastaturu, D-Pad i gomilu dugmića za igre. Kako bi se razlikovao od ostatka ponude, izbacili su i dodatak koji vam pruža “kontrolu nad TV-om kao što bi ste kontrolisali tablet dodirom ili svajpovanjem”. A pored svega toga, box dolazi i sa ugrađenom HD web kamerom za video pozive.

Archos TV Connect

Pokretanje intenzivnih grafičkih aplikacija takođe ne bi trebalo da predstavlja problem za ovo “čudo” jer Archos TV Connect ima 1.5 “multi core” -ja bi reko dual, samo neće da priznaju :P, 1GB rama i 8GB interne memorije proširive microSD karticom i Androidom 4.1.

Pojaviće se u februaru po ceni od 130 dolara … ako dođe kod nas, znači 130 evra i više O_o

Tags: AndroidArchosConnectDaljinskiJelly BeanSmart TVTV

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Ne treba mi ovo čudovište. Treba mi app da poveže Nexus 7 i smart TV na pametan način. Što se tiče ovog uredjaja, predvidjam mu neslavan, ali kratak život.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *