Android četkica za zube predstavljena na CES 2014 po $99?

Objavio u 06/01/2014 u 17:15

OK, automobili sa Androidom … može, pametni satovi … ajd, ali električna četkica za zube koju kontrolišete preko Android telefona? WTF? Iako zvuči uvrnuto, Kolibree tvrdi da je analizirao naše navike pri pranju zuba i da je ustanovio da često imamo telefon u ruci. Ideja elektronske četkice za zube je tako nastala i motiviše nas da ih peremo.

Kolibree je francuska kompanija iz Pariza koja je u Las Vegasu na CES2014 predstavila nešto totalno ludačko.

Ova četkica ide u paru sa besplatnom mobilnom aplikacijom koje se konektuje preko Bluetooth-a. Beležiće svako pranje zuba i sinhronizovati informacije sa vašim telefonom. Tako ćete moći da vidite da li perete zube dovoljno dugo i dali ste uspeli da operete i one nezgodne delove. Takođe ćete osvajati ciljeve i moći ćete da rezultate podelite sa familijom i zubarom.

Kolibree će nagrađivati vaš progres i unapređivanje. Kompanija će omogućiti i API koji će biti dostupan developerima da ga koriste i izvuku podatke.

Ova četkica za zube će se pojaviti na tržištu u četvrtom kvartalu godine po ceni od 99 dolara. Biće na Kickstarteru naleto, tako da ako hoćete naručite ranije 😉 A biće i više modela, od 99 do 200 dolara.

Tags: AndroidAPICES2014Četkica za zubestatistika

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *