ZTE najavio Projector Hotspot na CES 2014

Objavila u 06/01/2014 u 16:27

Svi smo nekada poželeli 120 inčni projekcioni ekran kako bi uživali u filmu ili seriji. ZTE je na CES-u predstavio hibridni uređaj koji predstavlja portabilni hotspot i projektor. Nazvali su ga Projector Hotspot i predstavlja mobilni hotspot i prenosivi projektor, 2 u 1 rešenje. Ovaj hotspot zasnovan na Android operativnom sistemu omogućava gledanje fotografija i video zapisa direktno sa uređaja ili direktno sa interneta. Možete i deliti sadržaj sa laptopa preko HDMI kabla a može i bežično da prenosi sliku sa telefona ili tableta. Od konektora tu su: HDMI port koji podržava 1080p, USB-A slot, ulaz za slušalice, audio izlaz i Bluetooth.

ZTE Projector Hotspot projektuje sadržaj na veličinu do 120 inča dijagonale. Na isti uređaj može istovremeno da se poveže do 8 korisnika a sam uređaj ima na sebi ekran od 4 inča sa rezolucijom 800×480 piksela preko kojeg se podešava. Uređaj je veličine 120mm X 120mm X 25mm. Projector Hotspot ima bateriju od 5000 mAh. Još uvek se ne zna koja je cena uređaja i očekuje se sredinom godine da se pojavi u prodaji

Tags: AndroidCES2014HDMIhotspotprojektorprojektovanje slikeuređajZTE Projector Hotspot

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *