Zakorači u svet IT-ja

Objavio u 09/11/2021 u 0:33

Da li znaš da je Zuckerberg svoju programersku karijeru započeo još kao srednjoškolac? U njegovo vreme dostupnost i razvoj informacionih tehnologija bila je na mnogo nižem nivou nego danas. Danas, tehnologiju srećemo na svakom koraku. Ukoliko želiš da znaš više o svetu novih tehnologija i naučiš kako da primenjuješ to znanje,

AIESEC organizuje projekat TEACHnology za srednjoškolce!

TEACHnology projekat počinje 15. novembra i traje 5 nedelja. Održava se uživo na Fakultetu organizacionih nauka, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije, prilagodiće se
format projekta i biće održan online. Učešće na projektu iznosi 2000 din.

Učešćem na projektu možeš da:

 • Stekneš nova poznanstva
 • Čuješ motivacione govore i priče stručnjaka iz oblasti IT-ja
 • Naučiš da radiš u timu
 • Stekneš nova znanja iz neke od oblasti: game development, web design, cyber security, cryptography i kako da ih primenjuješ
 • Poboljšaš svoje networking veštine

Koja je ideja projekta?

Ideja jeste da kroz dve do tri kreativne radionice nedeljno, sa kompanijama i stručnim predavačima iz oblasti IT-ja, srednjoškolce upozna sa osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija, razvoju sajtova, web dizajnu i ostalim programerskim veštinama i sve to kroz rad u timovima.

Kako da se prijaviš?

Klikom na LINK

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

Tags: AIESECTEACHnology

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
 • Na starom Samsung 3G Tabletu, SM-T311 sa Androidom 4.4.2 već godinama koristim Viber.

  Sad sam kupio Samsung 4G Tablet A7 lite, SM-T225 sa Androidom 11

  Bez problema sam instalirao Viber na novom uređaju (SM-T225).

  Potom sam izradio rezervnu kopiju na tabletu SM-311 (stari tablet).

  Otišao sam zatim na Viber na novom (SM-225) tabletu, kliknuo sam na “još” dole desno. Otvorio podešavanja, potom prvu stavku, “Nalog”. Unutar kog sam zatekao samo dve mogućnosti: 1. Kupovine 2. Deaktiviranje naloga.

  Za razliku od Vibera na starom (SM-311) tabletu, na novom nedostaju tri stavke: 1.Izrada rezevrne kopije, 2. Stoni računar i tableti 3. Promeni broj telefona.

  Kako da prebacim podatke kad nemam mogućnost u izboru “Nalog”.

  Napomena, potpuno je svejedno u kom aparatu se nalazi kartica kroz koju je Viber instaliran pre koju godinu.

  (*Instaliranje bilo kog solo Vibera na novom tabletu SM-T225, otvara sve mogućnosti Vibera pod stavkom “Nalog”. To sam utvrdio kupivši jednkratnu SIM karticu i instalacijom Vibera ispočetka.)

  Kako da prebacim podatke?
  Da li bih brisanjem Vibera sa starog tableta SM-311, (pošto nanovo uradim izradu rezvrnih podataka). Na novom dobio mogućnost vraćanja rezervnih podataka sa G-drajva? Važno mi je da ne izgubim podatke brisanjem vibera sa starog tableta SM-311.

  Čini mi se da stari Viber sebe shvata kao primarni a novi kao sekundarni Viber, a ne kao dva ravnopravna Vibera.

  Pozdrav, hvala!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *