Xperia M4 Aqua predstavlja obnovljeni fokus ka uređajima srednje klase kaže Sony na #MWC15

Objavila u 03/03/2015 u 6:55

Barselona, Svetski mobilni kongres (MWC), 2. mart 2015 – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) preusmerio je svoju strategiju za uređaje srednje klase najavljivanjem Xperia™ M4 Aqua pametnog telefona.

“Xperia M4 Aqua predstavlja naš obnovljeni fokus ka uređajima srednje klase bez ikakvih kompromisa”, rekao je Denis van Schie, Viši potpresednik, direktor prodaje i marketinga u Sony Mobile Communications. “Nudeći najpopularnije karakteristike koje su proslavile našu Xperia Z seriju, sposobnosti kamere, trajanje baterije do dva dana i vodootpornost – Xperia M4 Aqua donosi ponudu i cenu kojima drugi proizvodi u ovoj tržišnoj kategoriji ne mogu da pariraju. “

Xperia M4 Aqua impresivna 13MP zadnja kamera osnažena je Sony-jevim Exmor RS™ mobile senzorom slike sa velikim F2.0 otvorom i ISO 3200 osetljivošću. Moćna digitalna kompaktna tehnologija kamere – i inteligentni Superior Auto režim pojednostavljuju vaše interakcije, automatski podešavajući do 52 različita scenarija, za jasne fotografije pri slabom svetlu ili jakom pozadinskom osvetljenju u svakom trenutku.

Xperia M4 Aqua Xperia M4 Aqua
Kao i sa zadnjom, 5MP selfie kamera ima super širokougaona sočiva sa 88° vidnim poljem tako da niko ne ostane van kadra – i Portrait Retouch koji vam omogućava zabavna finalna dorađivanja. Popularna karakteristika za uređivanje selfie fotografija predstavlja jednu od kompletnog Sony paketa Xperia Camera aplikacija, uključujući i druge favorite, Sound Photo za dodavanje kratkih klipova na vaše fotografije i Movie Creator koji automatski konvertuje vaše fotografije i video snimke u simpatične klipove od 30 sekundi u obliku vinjeta – čineći tako vaše beleženje uspomena i njihovo deljenje na društvenim mrežama ultra brzim i lakim.

Izrađen iz temelja, Xperia M4 Aqua ima potcenjen premium izgled – ojačano staklo ekrana sa elegantnim 136g vodootpornim (ocenjen IP65/8) telom rekonstruisanim za micbroUSB punjenje bez poklopca, omogućavajući fleksibilno korišćenje gde god da se nalazite.

Xperia M4 Aqua pametni telefon će biti dostupan u klasičnoj beloj i crnoj boji, ali i u svežoj koralnoj i srebrnoj. Sony je usvojio iste suptilne principe u svom preuzimanju Android 5.0 Lollipop’s dizajna materijala zadržavajući taj prepoznatljivi minimalistički pristup kod korisničkog interfejsa, interakcija i izvornih aplikacija.

Xperia M4 Aqua je prvi Sony octa-core 64-bitni pametni telefon, sa Qualcomm® Snapdragon™ 615 procesorom, integrisanom 4G LTE povezanošću i baterijom koja traje do dva dana

Xperia M4 Aqua će biti dostupan u 80 zemalja širom sveta, kod više od 100 partnera, od proleća 2015.

Za kompletne specifikacije, molimo posetite: sonymobile.com

Xperia M4 Aqua

Tags: BarselonaMWC 2015MWC15sajamSonyXperia M4 Aqua

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *