Xiaomi MI3 u rukama

Objavila u 26/02/2014 u 1:07

Qualcomm-ov štand se pokazao kao jedno vrlo interesantno mesto koje je kolektuje gomilu dobrih telefona na jednom mestu. Oni su izložili veći broj poznatih telefona koji pogoni Qualcomm-ov Snapdragon. Pa smo napokon imali priliku da se uživo sretnemo sa Xiaomi MI3 telefonom i napravili smo kratki takozvani Hands-on, što bi mi rekli “u rukama”.

AKo se podsetimo specifikacija, telefon ima 5 inča IPS ekran full HD rezolucije. Pogoni ga Qualcomm MSM8274AB (Quad-core) Snapdragon 800  sa radnim taktom 2.3 GHz (Krait 400) sa podrškom Adreno 330 GPU-om. Telefon ima 2GB RAM-a, 13MP zadnju kameru i 2 MP prednju kameru. Trenutno ima 4.2.1 verziju Androida a predstavljen je još u septembru 2013. godine. Ono što je specifično kod ovog telefona je MIUI ROM sa kojim dolazi  i koji je odlično optimizovan i sadrži dosta korisnih aplikacija. Nažalost, ovog telefona nema kod nas.

Xiaomi MI3

Xiaomi MI3 Xiaomi MI3 u rukama

Tags: kineski telefonmiui osMIUI ROMMWCMWC2014Xiaomi MI3

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *