Srbodroid druženje, pokloni podeljeni

Objavila u 28/01/2013 u 12:36

pokloniNe bih nešto dužila, ali mogu da kažem da je prvo Srbodroid druženje prošlo u vrlo pozitivnoj atmosferi. 🙂 Iako je napadao sneg, imali smo goste iz Beograda i drugih gradova. Naši prijatelji iz PIN Computers-a su prezentovali Blueberry TVCat uređaj i bilo je vrlo simpatično i informativno. Podelili smo poklone koji su osvojeni u kvizu na Srbodroidovoj Facebook stranici. Lepo je bilo oživeti neke avatare iz komentara Srbodroida. Nakon dodele nagrada većina gostiju je otišla dok su Novosađani ostali na druženju koje se završilo kasno u noć.

Hvala vam što ste došli, nadam se da vam je bilo prijatno.

Do sledećeg većeg i luđeg druženja, čitamo se!

Fotografije sa događaja (kojih nema puno) možete videto na Google Plus eventu, a možete se i priključiti Srbodroid grupi.

 

Tags: driženjenagradeNovi SadpijankapokloniSrbodroid kvizSrbodroidUpTVCat

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *