SOLIDay 2015 – Najveća PHP konferencija u Srbiji rasprodata u rekordnom roku

Objavila u 24/05/2015 u 20:39

Bliži se jedna super konferencija koja će se održati 29 i 30. maja na beogradskom Sajmu u hali 4. Kako sam dosad već bila na dve konferencije u organizaciji PHP Srbija tima, verujem i da će ova biti pun pogodak. Prethodnih puta, predavači su bili naši ljudi iz struke koji su zaista nesebično delili znanje iz prakse koje imaju. Ovog puta, videćemo kako to rade stranci a da ne moramo ići u inostranstvo.

Ako se bavite PHP programiranjem a niste dosad primetili konferencije koje organizuje PHP Srbija, zapratite njihov Twitter nalog ili više informacija potražite na njihovom sajtu.

Evo i šta PR SOLIDay konferencije kaže:

Ostalo je još tačno nedelju dana do početka jedne od najvećih konferencija u Srbiji koja je posvećena programskom jeziku PHP. Iako je ostalo još vremena, karte su već uveliko rasprodate. Za konferenciju vlada ogromno interesovanje i traži se karta više a na samom događaju prisustvovaće 400 gostiju.
SOLIDay će na taj način okupiti programere iz cele exyu zajednice ali i kolege iz zemalja kao što su: Nemačka, Rumunija, Bugarska, Poljska, Italija, Holandija, a prisustvovaće i gosti iz Kalifornije.
Prvi dan konferencije posvećen je radionici koju će držati Mathias Verraes, a subota 30.maj, posvećena je predavanjima koje će redom držati: Shawn McCool, Rob Allen, Mathias Verraes, Paweł Jędrzejewski, Marco Pivetta, Brandon Savage.
Teme koje će tom prilikom predavači obraditi su:

  • “Designing a Model Architecture” – Shawn McCool
  • “Getting started with Dependency Injection” – Rob Allen
  • “Identity” – Mathias Verraes
  • “Sylius under the hood” – Paweł Jędrzejewski
  • “Extremely defensive PHP” – Marco Pivetta
  • “The Seven Deadly Sins Of Object Orientation” – Brandon Savage

Pored ogromnog interesovanja pojedinaca koji žele da slušaju predavanja, primetan je i veliki broj kompanija koje žele da učestvuju na konferenciji.
Generalni sponzor konferenije SOLIDay 2015 je kompanija Humanity koja je umnogome doprinela da se uspešno organizuje ovakav jedan događaj. Pored kompanije Humanity organizovanje događaja pomogle su i kompanije: Performance Technologies, Esome, Infostud, Active Collab, Toptal, Deploy, Boutsourcing, Arbor, Mainstream, CloudHorizon.

Vidimo se 🙂

PHP Srbija logo

Tags: Brandon SavagekonferencijaMarco PivettaMathias VerraesPaweł JędrzejewskiPHP programiranjePHP SrbijaRob AllenShawn McCoolSOLIDay 2015

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *