7

Predstavljen je HTC One X u Telenoru

HTC One XBili smo juče na pemijernom predstavljanju HTC One X telefona u Telenoru. Na prezentaciji su učestvovali predstavnici HTC kompanije i Telenora. HTC One X će moći da se kupi u Telenorovoj ponudi sa paketima Prenesi i Surfuj. Za više detalja, posetite Telenorov sajt.

“Čast nam je što paralelno sa ostatkom evropskog tržišta možemo da premijerno predstavimo HTC One seriju telefona koja je izuzetna po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju kamera i zvuk”, izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.

 

 

“Pametna mreža prostire se u celoj Srbiji kako bi omogućila brz i nesmetan protok podataka koji su nephodni svakom pametnom uređaju, te će i kupci ovog jedinstvenog telefona imati najbolje korisničko iskustvo u našoj mreži”, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru.

HTC One X

 

Pogledajte video klip koji smo snimili na kojem možete čuti par detalja u vezi HTC One X telefona:

 

 

Mi smo pisali o HTC One X telefonu pre nekih dvadesetak dana, kada smo imali priliku da ga na kratko testiramo i to možete pročitati na ovom linku. Pretpostavljamo da ćemo u nekom bližem period ponovo dobiti One X na test kako bi ga detaljnije testirali. 🙂

Objavljeno u Događaji
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 misli na “Predstavljen je HTC One X u Telenoru

  1. goldieGradjevinac

    Joj bas sam gledao, u mom paketu
    PRENESI I SURFUJ 500 cena je 57.960…. preskupo ljudi 🙂

    Lord Clockan kupio One x za 500 jura i ode nam covek iz DHD sveta 🙂

    • Pa, ne bih se složio … pre bih rekao da Samsung pravi SVE od plastike. Npr. Desire HD je od aluminiuma, Sensation je mesavina aluminium-plastika itd.

  2. One X je dostupan i u vipu, i to po daleko povoljnijoj ceni… Izgleda da cak daju i beats slusalice uz njega..

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *