Predstavljen je HTC One X u Telenoru

Objavila u 18/04/2012 u 19:14

HTC One XBili smo juče na pemijernom predstavljanju HTC One X telefona u Telenoru. Na prezentaciji su učestvovali predstavnici HTC kompanije i Telenora. HTC One X će moći da se kupi u Telenorovoj ponudi sa paketima Prenesi i Surfuj. Za više detalja, posetite Telenorov sajt.

“Čast nam je što paralelno sa ostatkom evropskog tržišta možemo da premijerno predstavimo HTC One seriju telefona koja je izuzetna po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju kamera i zvuk”, izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.

 

 

“Pametna mreža prostire se u celoj Srbiji kako bi omogućila brz i nesmetan protok podataka koji su nephodni svakom pametnom uređaju, te će i kupci ovog jedinstvenog telefona imati najbolje korisničko iskustvo u našoj mreži”, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru.

HTC One X

 

Pogledajte video klip koji smo snimili na kojem možete čuti par detalja u vezi HTC One X telefona:

 

 

Mi smo pisali o HTC One X telefonu pre nekih dvadesetak dana, kada smo imali priliku da ga na kratko testiramo i to možete pročitati na ovom linku. Pretpostavljamo da ćemo u nekom bližem period ponovo dobiti One X na test kako bi ga detaljnije testirali. 🙂

Tags: fotografijehtcOne Xpaketipondapredstavljanjetelefontelenorvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *