Pozivamo vas na druženje sa Elance-om

Objavila u 08/03/2013 u 19:03

elancePoznati freelancer-ski sajt Elance.com nas je nedavno kontaktirao i najavio dolazak njihove ekipe u Srbiju sledeće nedelje. Njihova ideja je da upoznaju developersku zajednicu u Srbiji u neformalnoj atmosferi uz piće. Generalno, elance.com nije okrenut samo programerima i dizajnerima, na njihovom sajtu se mogu naći poslovi za prevodice, copywriter-e, SEO stručnjake, matematičare, marketare, SM konsultante, poslovi unosa podataka i mnogi drugi. Posebnu sekciju na Elance sajtu zauzima razvoj vezan za mobilne telefone, kako dizajn tako i programiranje. Ovo opušteno druženje može biti zanimljivo i ljudima koji se još nisu susreli sa elance sajtom i koji se nisu okušali u freelance vodama. Ukoliko želite da se opustite i popričate sa ljudima iz Elance-a, razmenite ideje i saznate nešto više o freelance-u, uz besplatno piće, DOBRODOŠLI.

11. marta (ponedeljak), Elance ekipa organizuje događaj u Beogradu sa početkom u 18h u rakia bar-u Destilerija. Ovaj događaj je usmeren ka developerima (programerima i dizajnerima) svih profila. Možete se registrovati za ovaj događaj preko eventbrite linka.

Istog dana, u Novom Sadu organizovan je i događaj u Novom Sadu u klubu Giardino sa početkom u 17:30h.  Registraciju za ovaj događaj možete obaviti preko ovog eventbrite linka.

Registracija je besplatna kao i sve što zateknete na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

 

 

 

Tags: destilerijadeveloperidiardinodogadjajdruženjeelancenetworkingpiće

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *