Open IT – otvorene prijave za učesnike

Objavio u 06/05/2021 u 9:35

Hej, slušaj ovo,

 

Čujem da voliš IT i/ili ga studiraš i logično želiš da radiš u toj oblasti što pre ili nađeš praksu na kojoj nećeš raznositi burek i kafu nego zapravo kuckati kodove, e pa, znaš šta…

 

Pozivamo te da 15. i 16. maj provedeš na najvećoj IT konferenciji za mlade (potpuno besplatno) na platformi 360 Connect i saznaš nešto više o:

  • IT trendovima,
  • IT projektnom menadžmentu,
  • Cloud tehnologijama,
  • Artificial intelligence (Veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju),
  • Biznis tehnologijama, kao i
  • Game development-u.

 

Open IT  je studentska IT konferencija, koja se ove godine održava po 15. put i tema konferencije je “Budi anomalija”. Pored radionica, priredili smo ti i veliki broj govornika, koji će podeliti svoje životne priče, i kako im je baš ta jedinstvenost u njima pomogla. U dva dana konferencije na jednom mestu okupljamo 300+ studenata i 40+ govornika iz 20+ kompanija, i zajedno sa njima se trudimo da poguramo IT scenu u Srbiji korak dalje!

 

Želimo da pružimo priliku za razvoj što više mladih kroz odličan vikend na konferenciji i čujemo mnogo jedinstvenih priča.

 

Ukoliko želiš da budeš deo ove strava konferencije i otvoriš vrata svom uspehu, znaš šta ti je činiti, prijavi se što pre KLIK, KLIK, KLIK, jer prijave neće trajati večno, a evo ga i naš Insta.

 

 Šta je Open IT?

 

Open IT je projekat AIESEC organizacije i nastao je sa idejom da pomogne mladim IT studentima u njihovom sledećem koraku. Već 15 godina pomažemo studentima da razviju svoj potencijal, tako što im dajemo priliku da otkriju svoju strast u različitm sferama IT-a, saznaju o najnovijim tehnologijama, upoznaju se sa ponudom praksi/poslova, i čuju priče najuspešnijih ličnosti i kompanija.

Tags: konferencijaOpenITOpenIT konferencijaprijave

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *