Najavljena deveta Vip Beach Masters sezona

Objavila u 27/05/2016 u 9:00

Beograd, 26. maj 2016 – Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su devetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016. Ljubitelji ovog sporta biće u prilici da uživaju u kvalitetnoj igri, dok će najmlađi posetioci učiti osnovne tehnike bičvoleja kroz Vip Beach Masters školu odbojke, koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Pored devet lokalnih samouprava u kojima se održavaju turniri, Vip Beach Masters po prvi put podržala je kompanija Huawei, čiji su modeli P9 i P9 Lite zvanični uređaji sezone.

Ovogodišnje takmičenje startovaće u Kraljevu u periodu od 24. do 26. juna. Svakog narednog vikenda, Vip Beach Masters karavan zaustavljaće se u drugom gradu – Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Zrenjaninu, Somboru, Šapcu, Novom Sadu. Poslednja stanica tradicionalno je rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 24. do 27. avgusta odigrati finalne borbe koje će odlučiti šampione i šampionke Srbije u odbojci na pesku.

„Sa zadovoljstvom najavljujemo novu bičvolej sezonu i drago nam je što smo tokom prethodnih osam sezona doprineli popularizaciji ovog sporta i promociji mladih talentovanih igrača. Zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, vredno smo radili na tome da Vip Beach Masters postane sinonim dobre zabave i energije“, izjavio je Nenad Golijanin, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

„Ovogodišnja sezona ima dosta simbolike, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije koja traje devet godina, organizujemo deveti Vip Beach Masters koji će biti održan u devet gradova Srbije. Svim igračima želimo da slede naš primer i budu šampioni na mreži, a posetiocima obećavamo odličan provod na terenima širom zemlje“, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

„Huawei je kompanija poznata po tome što podržava sport i sportiste širom sveta. Drago nam je što smo po prvi put deo ovog već dobro uigranog tima sa željom da doprinesemo popularizaciji odbojke na pesku i zajedno sa Vipom omogućimo da ova sezona bude najbolja do sada“, dodao je Jack Wei, generalni direktor Huawei Technologies.

 

Raspored takmičenja Vip Beach Masters 2016

24 – 26. jun

Kraljevo

1 – 3. jul

Čajetina

8 – 10. jul

Veliko Gradište

15 – 17. jul

Bač

22 – 24. jul

Zrenjanin

29 – 31. jul

Sombor

5 – 7. avgust

Šabac

12 – 14. avgust

Novi Sad

24 – 27. avgust

Beograd – Finale Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku 2016

 

Tags: HuaweiodbojkaVanja GrbićVip Beach Masters

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *