MobileMonday #12 – Razvoj mobilnog Interneta i 4G mreže u Srbiji

Objavila u 26/05/2015 u 18:18

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na još jedan Mobile Monday koji će se održati 1. juna u KC Gradu sa početkom od 18h. Tema kojom će se baviti 12. po redu Mobile Monday je Razvoj mobilnog Interneta u Srbiji i mrežne infrastrukture, uključujući i 4G mrežu.
Na ovu temu govoriće Nemanja Žilović, direktor marketinga i Srđan Dankulov, direktor sektora za tehnološki inženjering u Telenoru. Oni će predstaviti tendencije u razvoju korišćenja Interneta u Srbiji, razvoj tzv. pametne mreže i ulozi koju puštanje 4G-a ima za dalji podsticaj za korišćenje Interneta. Takođe će govoriti i o ambiciji “Internet for all” , kao i o tehničkim i strateškim preduslovima da se ovaj cilj ostvari.
Računajte da će predstavnici Telenora biti veoma zainteresovani za sve nove servise koji će iskoristiti kapacitete 4G mreže, te planirajte da ostanete na (besplatnom) piću i direktno se ispričate sa njima.
U okviru  Mobile Monday #12 čućete i Nikolu Petkovića iz kompanije AllThingsTalk, koji će predstaviti njihovu Internet of Things platformu i na licu mesta demonstrirati striming zvuka preko prototipa hardverskog uređaja povezanog na 4G mrežu.
Kompanija Telenor je sponzor ovog Mobile Monday događaja, prisustvovanje događaju je naravno potpuno besplatno uz prethodnu registraciju.

Tags: 4G mrežaKC GradMobile Mondaymobilni internetmobilni ponedeljakmomo serbiarazvoj

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *