Mesec kada agilnost nudi rešenje za svaki izazov – AGILE MONTH Autumn 2019

Objavila u 09/10/2019 u 8:58

Već osmu godinu zaredom Agile Serbia organizuje sertifikacione kurseve za Scrum Master i Scrum Product Owner uloge. Ove sezone u ponudi je i 3-dnevni Scrum Master kurs, koji polaznicima pruža više prakse i više sati za diskusiju i retrospektivu. Do sada je sertifikovano preko 1000 Scrum Master-a i Product Owner-a. Ova dva sertifikaciona kursa zajedno sa drugim sertifikacionim i nesertifikacionim koji se održavaju, deo su edukativne Agile manifestacije poznate pod nazivom – AGILE MONTH.

Pored najpopularnijih kurseva ove jeseni su u ponudi sertifikacioni kurs Agilnog liderstva i nesertifikacioni trening Uvod u Kanban. Agilno liderstvo namenjeno je svima koji su zainteresovani da unaprede svoje liderske veštine ili da pronađu inspiraciju za promene u organizaciji. Kanban trening namenjen je svima koji su zainteresovani za ovu temu ili su počeli njim da se bave u praksi i kojima bi od koristi bilo da unaprede svoje tehnike i znanja o ovom agilnom okviru.

U toku je period ranih prijava i Early bird cena kurseva koji su u ponudi tokom Agile Month Autumn 2019. Odziv budućih polaznika je zaista značajan, u toj meri da su već popunjeni termini za Scrum Master, kao i Product Owner kurs, za koji je uveden novi termin! Svi polaznici sertifikacionih kurseva dobijaju međunarodno priznat sertifikat Scrum Alliance, krovne Scrum organizacije. Novina od ove sezone je mogućnost plaćanja na rate za sva fizička lica koja se prijave za kurseve najkasnije do 10. oktobra.

Za one koji već primenjuju Scrum u svojoj organizaciji Agile Serbia je u prilici da organizuje on-site kurseve i treninge. To mogu da budu i sertifikacioni kursevi ukoliko organizacija ima potrebu da sertifikuju veći broj Scrum Master-a ili Product Owner-a odjednom, pa im je ovako jednostavnije, ili nesertifikacioni treninzi na specifične agilne teme, čiju aktuelnu ponudu možete da pogledate ovde.

Osim formalne edukacije, u predstojećem Agile Month-u održaće se i besplatni edukativni skupovi, popularni MeetUp-ovi. Sledeći je zakazan za 17. oktobar 2019. Ovo predstavlja odličnu priliku za Agile profesionalce da razmene iskustva i budu u toku sa trendovima.
Ovaj Agile Month je prava prilika ukoliko želite da pronađete i dobijete odgovore na pitanja kao što su kako unaprediti iskustva korisnika i uskladiti ih sa isporukom razvojnog tima, u kojim slučajevima Scrum ne daje željene rezultate i zašto, koja je uloga Scrum Master-a u takvim situacijama, kako postići efektivnu komunikaciju među članovima tima, a sve usmereno ka jednom cilju – viši poslovni rezultati.

Sve informacije o predstojećem jesenjem Agile Month-u dostupne su na sajtu www.agile-serbia.rs. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete ih dobiti na email [email protected]. Svi događaji se jako brzo popunjavaju, tako da požurite i rezervišite svoje mesto već danas.

Tags: Agile MonthAgile SerbiaagilnoBeogradjesen 2019kurseviSrbija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *