Live Streaming – predstavljanje LG G2 danas u 17h

Objavila u 07/08/2013 u 14:10

lg g2 iscureli renderUoči predstojeće velike premijere u Njujorku, na kojoj će svetskoj javnosti biti predstavljen najnoviji LG G2 smartphone, kompanija LG Electronics je pripremila direktan internet prenos događaja.

Predstavljanje najnovijeg smart telefona možete ispratiti putem posebnog G2 mikro sajta, Facebook grupe, kao i specijanog YouTube kanala posvećenog ovom događaju.

Direktan prenos počeće 7. avgusta u 17 časova po lokalnom vremenu, dok će u okviru zvaničnog YouTube kanala takođe biti dostupan i snimak premijere za sve one koji su propustili prenos uživo.

Tags: događajLG G2najavaNjujorksmartphonetelefon

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *