Lenovo predstavio telefone i E-ink narukvicu-sat #CES2015

Objavila u 06/01/2015 u 14:18

Ok, ‘ajmo redom. Lenovo je predstavio 2 telefona P90 i Vibe X2 Pro i sat/narukvicu Vibe Band VB10.

Lenovo P90

Lenovo P90 je prvi telefon sa Intelovim 64-bitnim Atom quad core procesorom radnog takta 1,8 GHz koji podržava i LTE-Advanced koji omogućava teoretske brzine skidanja apodataka od 150Mbps. Dodatno ovaj telefon dolazi sa ogromnom baterijom od 4000 mAh za koju tvrde da drži dva dana. Lenovo sa P90 modelom cilja na biznis korisnike, biće dostupan preko Lenovo sajta na proleće a koštaće 499 dolara. Kako izgleda pogledajte na slikama:

Lenovo P90

Lenovo P90

Lenovo P90

Lenovo Vibe X2 Pro

Lenovo Vibe X2 Pro telefon se pridružuje trenutnoj Leneovo familiji telefona. Telefon je urađen od metala sa istim dizajnom u slojevima kao i Vibe X2. Slojevi boja mu daju potpuno unikatak izgled. Pogledajte na fotkama:

Lenovo Vibe X2 Pro

Lenovo Vibe X2 Pro

Lenovo Vibe X2 Pro

Vibe X2 Pro ima ekran od 5.2 inča i 64-bitni Snapdragon octa-core 615 procesor radnog takta 1,5 Ghz. Telefon ima zadnju i prednju kameru od 13 MP sa optičkom stabilizacijom slike. Nažalost dolazi sa Android 4.4 KitKat operativnim sistemom. Koštaće 499 dolara.

Vibe Band VB10

I Lenovo se pridružuje kompanijama u pravljenju nosivih uređaja na rukama poput narukvica, satova i sličnih fitnes uređaja. Pa je Lenovo predstavio Vibe Band VB10 sa E-ink ekranom od 1,43 inča i baterijom koja traje 7 dana. Pored fitnes funkcija koje broje korake, prate potrošnju kalorija i vreme spavanja, Vibe Band prikazuje i notifikacije sa telefona, društvenih mreža. Poruke koje mogu da se prikažu su do 200 karaktera na ekranu rezolucije 296 x 128 piksela. Vibe Band je vodootporan sa IPx7 standardom. Koštaće 99 dolara ali izgleda će biti dostupan samo u Aziji od aprila meseca. Kakav je dizajn ovog uređaja pogledajte na slikama (meni se nešto ne sviđa). Uglavnom i Lenovo je krenuo ovim putem, videćemo šta je sledeće.

Lenovo Vibe Band

Lenovo Vibe Band

Lenovo Vibe Band

Fotografije: Verge

Tags: CES2015e-inkLenovo P90lenovo Vibe BandLenovo Vibe X2 Propametni sattelefoni

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *