i-Day 2013 u Novom Sadu

Objavio u 08/10/2013 u 13:53

iday 2013

Ako nas pratite duže od godinu dana, sigurno znate da smo prošle godine bili na iDay 2012. Ovo je okupljanje zaposlenih vodećih svetskih kompanija na kom se predstavljaju poslednje reči tehnike. iDay 2013 je 13. po redu i održava se ovog vikenda, tačnije 12. oktobra u Novom Sadu u Master Centru. Organizator ovog skupa je Pin Computers, jedan od vodećih distributera IT opreme u regionu.

Naravno i ove godine smo tu, da ispratimo šta je to novo što nas očekuje.

Kako je Android sve više prisutan u IT opremi, očekujemo još više proizvoda koje pogoni Android. Nadamo se da ćemo imati priliku da vidimo i probamo sve što vodeće kompanije imaju da pokažu.

Kompanije čiji će predstavnici održati predavanja su između ostalih: D-Link, Dell, Gigabyte, IBM, HP, Lenovo, Blueberry, ASRock, Nvidia, LG, Philips, Samsung, Sony, Nokia i Microsoft.

Verovatno najbitnije po nas je LG predstavljanje, jer LG sada ima svoj nov flagship telefon G2 koji se nadamo da će biti izložen ovde.

Javljamo se!

Tags: 2013i-DayiDayNovi SadPin ComputersSrbija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *