HTC je predstavio HTC One M9 na ovogodišnjem MWC-u #MWC15

Objavila u 01/03/2015 u 20:27

Zvanično saopštenje:

Barselona, Mobile World Congress, 1. marta 2015. – HTC je danas predstavio svoj najličniji, najlepši i najsnažniji pametni telefon do sada – HTC One M9. Najnoviji vodeći model i perjanica (eng. flagship) HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9.

„HTC je svoj ugled izgradio izazivajući očekivanja u mobilnoj industriji,” izjavila je Čer Vang (Cher Wang), predsednica kompanije HTC. „HTC One M9 uređaju to ponovo uspeva zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u spoju sa pametnim karakteristikama koje vam pomažu da oživite svoj svet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje su vama najvažnije. Mnogo više od običnog telefona, HTC One M9 je refleksija vas samih i dodatak vašoj individualnosti”.

HTC One M9

Potpuno slavlje dizajna

HTC One M9 objedinjuje najbolje karakteristike nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8, u spoju sa zapanjujućim, kultnim dizajnom. Upečatljive metalne ivice savršeno se uklapaju sa skladnim oblinama dajući uređaju dragocen i skupocen izgled. Kompaktno i jednostavno za držanje u šaci, jednodelno kućište telefona potpuno je metalno i dodatno naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj¹ boji, čime se podjednako dobija na prepoznatljivosti i izdržljivosti. Uglačane zlatne bočne ivice kaskadno se stapaju sa poprečno brušenim srebrnim panelom poleđine telefona, stvarajući savršeno kućište za svetao i živopisan ekran sa prednje strane.

HTC Sense 7: nadogradnja vaše individualnosti

Vaš telefon je svojevrsni iskaz o vašoj ličnosti, a novi HTC Sense™ 7 korisnički interfejs daje vam potpunu kontrolu. Veoma prilagodljivo i intuitivno vi, aplikacija HTC Themes (teme) smešta vas u centar doživljaja pametnog telefona, inteligentno analizirajući vaše omiljene fotografije kako bi prema tome prilagodio izgled vaših aplikacija, šeme boja i pozadina.

Zvuk koji razgaljuje: čujte razliku

Zaista izuzetno vizuelno iskustvo zaslužuje i zvuk koji vas smešta u prvi red. Zahvaljujući HTC BoomSound™, HTC One M9 garantuje filmski realističan zvuk. Prepoznatljivi kultni par prednjih zvučnika HTC One familije uređaja sada dolazi u spoju sa 5.1-kanalnom emulacijom Dolby® Surround zvuka3, čime vas još više uvlači u akciju, pružajući izvanredan, multidimenzionalan bioskopski doživljaj zvuka. Objedinjavanje HTC BoomSound i Dolby Audio™ ozvučenja stvara potpuno uranjajući doživljaj zvuka, pa možete da uživate u bioskopskom ugođaju gledanja filmova čak i bez slušalica ili eksternih zvučnika. Bez obzira da li slušate muziku preko stereo zvulčnika ili slušalica, čak i najzahtevniji ljubitelji muzike biće iznenađeni podrškom koju ovaj uređaj pruža za 24-bitni zvuk visoke definicije, koji prevazilazi čak i CD kvalitet. HTC-ova jedinstvena kombinacija koju čine HTC BoomSound, Dolby Audio, fino štimovanje audio-profila i Qualcomm® Immersive Audio, daje vašoj muzici i filmovima nepogrešivi prizvuk HTC-a One M9.

Povezivanje vašeg sveta

Pametni telefoni ubrzano postaju centar kućne zabave, a HTC Connect™ olakšava uživanje u multimediji sa vašeg telefona i više od toga. Brzo prevlačenje sa tri prsta po ekranu povezuje telefon sa kompatibilnim televizorom ili eksternim zvučnicima vodećih svetskih proizvođača među kojima je i Harman Kardon. Lista naslova za reprodukovanje u aplikaciji HTC Connect, integrisana sa pametnom Qualcomm® AllPlay™ multimedijskom platformom i bežičnom multimedijalnom tehnologijom Blackfire Research™, omogućuje striming sadržaja na brojne kućne uređaje za zabavu. HTC One M9 ekskluzivno ima predinstaliranu aplikaciju za daljinsko upravljanje TV uređajem preko pametnog telefona – Peel® Smart Remote app. Uz momentalno povezivanje sa emisijama koje volite, ova aplikacija čak i uči iz vaših navika, pretvarajući telefon u vaš lični TV vodič i daljinski upravljač.

Dostupnost

HTC One M9 će biti dostupan u Srbiji od prve nedelje maja kod svih operatera, u dvotonskoj varijanti srebrne i roze-zlatne boje, jednotonskoj sivoj metalik boji i jednotonskoj zlatnoj boji.

Specifikacija

HTC-One-M9HTC-One-M9

 

 

Tags: BarselonahtcHTC One M9kameraMWC15predstavljanjespecifikacija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *