Ce&Ha – sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata

Objavila u 19/09/2011 u 13:09

CEHA logoKrajem septembra nas očekuje Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu i Srbodroid tim je ovaj događaj upisao u To Do aplikaciju. 🙂 Tako da bićemo tamo i izveštavaćemo vas. 😉 Ovim putem vas sve pozivam da posetite ovaj događaj koji traje 3 dana, od 30. septembra do 2. oktobra, održaće se u halama 1 i 4 Begradskog sajma. Prva dva dana sajam će se otvarati u 10h i zatvarati u 19h, dok će se treći dan zatvoriti nešto ranije, u 17h.

Ulaznica će koštati 300 dinara. Uz kupljenu ulaznicu dobijate sajamski vodič sa mapom sajma i štandovima, sa programom dešavanja na centralnoj bini i rasporedom ostalih događaja na sajmu i specijalno sajamsko izdanje časopisa PC PRESS na 64 strane, posvećeno svemu što će na sajmu biti predstavljeno.

Od izlagača koji se tiču mobilnih uređaja i telefona, očekuju se: HTC, Samsung, Nokia, Panasonic i Gigaset. Naravno, pored ovih kompanija, pojaviće se i mnoge druge u kategoriji TV, audio i kućna zabava, kao i razni predstavnici i distributeri tehnike u Srbiji u IT kategoriji koja je obuhvata širok spektar elektronike: LG, Toshiba, Pioneer, Sharp, Philips, Sony, Pin Computers, Asus (Kim Tec), Acer (Kim Tec), Hewlett Packard (Kim Tec), Lenovo (Pin Computers), Dell (Pin Computers), Fujitsu, MSGW, Apple, Canyon, Prestigio, Blueberry, Belkin, Cooler Master, MSI…

Svi posetioci će moći da koriste besplatan Wi-Fi i da učestvuju u nagradnoj igri odlaskom na link mob.ceha.rs gde će u toku sajma dobiti sva upustva za interaktivnu nagradnu igru. Na sajmu će se održati i takmičenje u gejmingu, u pitanju je regionalni finale WORLD CYBER GAMES, a pobednici putuju u Južnu Koreju na dalje takmičenje. Više o ovom na sajtu: www.wcg-adria.com.

Posetioci će na raspolaganju imati najmodernije zabavne sadržaje – tzv. Experience zones (3D biskopi, konzole i Microsoft Kinect, World Cyber Games takmičenje i dr.) kao i moguńost prisustva na predavanjima, prezentacijama i premijerama.

Evo i šta organizatori sajma kažu:

Stalni napredak tehnologije i njena sve veća dostupnost, predstavljaju dva ključna razloga za pokretanje Sajma potrošačke elektronike i kućnih aparata u Beogradu. Takođe, interesovanje javnosti u Srbiji, kao i u čitavom regionu jugo-istočne Evrope, je sve veće iz godine u godinu. Nedostatak slične manifestacije u celom regionu nas je dodatno motivisao da pokrenemo ovaj sajam.

Pokretanje ovog sajma omogućiće velikom broju proizvođača direktan pristup potrošačima, a sa druge strane, posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim tehničkim dostignućima, da uživaju u dobroj zabavi, kao i da obave dobru kupovinu. CE&HA sajam se organizuje po uzoru na tri najveća svetska sajma iz ove oblasti: IFA u Berlinu, CeBit u Hanoveru i International CES u Las Vegasu.

 

Ako planirate da posetite ovaj događaj, ostavite komentar 😉 pa se vidimo na sajmu!

 

via CeHa

 

Bili smo na sajmu i izveštaj pročitajte ovde.

Tags: CeHadogadjajkucna tehnikapotrosacka elektronikasajam

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *