biZbuZZ 2011 – mobilni sadržaji, marketing i poslovanje

Objavila u 25/10/2011 u 19:00

Ove godine, šesti put po redu se održava biZbuZZ konferencija i posvećuje pažnju mobilnim sadržajima, marketingu i poslovanju. Program konferencije je podeljen u tri dana sa interesantnim nazivima: Telenor dan, MT:S dan, Vip Mobile dan. Da, da, skupili se svi na jednom mestu ali se separatisali po danima 😀 (šala). Uglavnom, program je vrlo zanimljiv i verujem da će i vas zainteresovati. Sve se dešava u Nišu u hotelu Tami Residence od 2. do 4. novembra. Ukoliko ste iz Niša ili živite blizu, onda ne smete propustiti ovaj događaj. I ako ne živite blizu, a ozbiljno se bavite mobilnim tehnologijama, marketingom i poslovanjem, trebalo bi da posetite ovaj događaj. Poznanici koji su ranijih godina posećivali biZbuZZ su mi pričali da ovaj događaj nosi neverovatnu pozitivnu energiju i da je takozvani Networking na zavidnom nivou. Znači druuuženje i upoznavanje. Pa šta čekate, prijavite se. Obratite i pažnju na promo kodove koji vam omogućavaju 30% popusta, o tome su pisali Miloš i Ivan.

Program za prvi dan pogledajte OVDE

Drugi dan OVDE

Treći dan OVDE

bizbuzz

“Tržište mobilnih uređaja beleži ubrzan rast, zahvaljujući povećanju broja pametnih telefona, širenjem ponude aplikacija za mobilne platforme, ali i sve povoljnijim cenovnim ponudama proizvođača.

Od ove industrije, sa aspekta poslovnog korišćenja i razvoja, u 2011. godini se očekuje pravi industrijski i korisnički bum. Tako će, u svetlu biznisa, mobilni uređaji postati neizostavni faktor, najpre u procesu planiranja nastupa na globalnoj mreži, a odmah zatim i u analizi potencijala tržišta.

Tržišno planiranje i poslovanje danas računa na sve prednosti koje donosi upotreba mobilnih uređaja: mobilni marketing, integrisane društvene mreže, lokacijski servisi i mSites – sajtovi za mobilne uređaje i eCommerce, sve to postaju ABC platforme za poslovno planiranje na Internetu.

Zašto posetiti biZbuZZ konferenciju?

Na biZbuZZ-u kroz savete i iskustva uspešnih Internet preduzetnika, kao i odličnih poznavalaca on-line poslovanja u Srbiji i regionu, upoznajete profil Internet biznisa iz prve ruke – u društvu stručnih i ambicioznih osoba.

Ovogodišnja 6. konferencija je pokazatelj istrajnosti i vere u naporan rad i zalaganje na razvoju regionalnog Internet tržišta. Sa druge strane, organizatorima se nameće veća odgovornost povećanjem učesnika, sve većom medijskom pažnjom i profesionalnijim pristupom svakom segmenutu organizacije.

Učesnici posebno ističu networking kao neprocenjivu dimenziju konferencije. Opuštena atmosfera pruža jedinstvenu priliku susreta MSP sektora sa ljudima iz Web development sfere.”

via biZbuZZ

Tags: bizbuzzkonferencijamobilni sadrzajinisnovembartri dana

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *