Alcatel OneTouch Hero 2+ fablet sa Cyanogen OS-om #MWC15

Objavio u 04/03/2015 u 1:16

Alcatel OneTouch Hero 2+ je specijalna verzija već postojećeg OneTouch Hero 2 modela koja koristi Cyanogen OS.

Ovaj uređaj poseduje TFT ekran dijagonale 6 inča sa 1080p rezolucijom, i ugrađenom olovkom, isto kao i kod original verzije ovog telefona. Srce uređaja čini osmo-jezgarni Cortex A7 MediaTek MT6592 CPU, kao i 2GB RAM-a. Skladištna memorija je kapaciteta 16 GB i može se proširiti sa microSD karticom.

Telefon dolazi sa Cyanogen OS 11, koji je zasnovan na Android 4.4.4 KitKat. Veličina Alcatel OneTouch Hero 2+ iznosi 160.5 x 81.6 x 7.9 mm, i poseduje bateriju od 3100 mAh. Što se kamere tiče, glavna zadnja kamera je 13MP rezolucije sa mogućnošću da snima u Full HD rezoluciji, a dok za video pozive i selfi sesije je zadužena prednja kamera sa 5MP rezolucije.

Ovo je drugi teleon, koji se pored OnePlus One isporučuje sa Cyanogen OS-om, i biće zanimljivo videti kako će se telefon prodavati. Ova uređaj će za sada biti dostupan u Severnoj Americi počevši od drugog kvartala, po ceni od 299$.

Tags: AlcatelAlcatel OneTouch Hero 2+Cyanogen OSMWC15predstavljanje

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *