AISEC organizuje besplatan petodnevni seminar pod nazivom “Open IT”

Objavio u 30/09/2012 u 20:07

Logo OPEN-ITIz AISEC-a su nam se obratili i zamolili nas da objavimo vest o seminaru koji će se održati od 5. do 9. novembra. Glavni akcenat će biti na mobilnim tehnologijama, pa ako ste zainteresovani za malo znanja, znate šta vam je činiti 🙂

U periodu od 5. do 9. novembra 2012. godine, na Fakultetu organizacionih nauka, održaće se besplatan petodnevni seminar pod nazivom „Open IT”, u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije vođene od strane studenata. Kroz interaktivna predavanja svim učesnicima će biti pružena mogućnost da saznaju nešto više o trenutno najaktuelnijim dešavanjima u određenim oblastima IT-ja, a prvenstveno će moći da se upoznaju sa mobilnim tehnologijama.

Projekat „Open IT” se realizuje šestu godinu za redom i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika seminara, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i da podrže mlade u razvoju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Osim predavanja, projekat uključuje i nezavisne radionice Case IT i Develop IT koje se održavaju pre seminara, 2. novembra, takođe na Fakultetu organizacionih nauka. Na Case IT radionicama će zainteresovani studenti, biti u prilici da zajedno sa predstavnicima kompanija rade na rešavanju studije slučaja iz oblasti IT-ja. Develop IT radionica, koja će se odvijati paralelno sa Case IT radionicom, je namenjena studentima koji žele da se bave razvojem mobilnih aplikacija.

Projekat „Open IT” pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i mogućnost odlaska na strucnu praksu preko AIESEC-a. Svi učesnici seminara mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi, i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, prijavite se za učešće na seminaru i saznajte sve o tome kako funkcioniše većina mobilnih uređaja koje danas poznajemo i kakav uticaj imaju na društvo, upoznajte se sa popularnim mobilnim aplikacijama, otkrijte koju će ulogu mobilni uređaji imati u budućnosti, razvojni put jedne mobilne apliakcije, kao i još mnogo toga u vezi sa aktuelnim trendovima iz sveta mobilnih tehnologija.

Sve informacije o seminaru i prijavi učesnika možete saznati na našoj internet stranici Open IT

Tags: AndroidFakultetFONmobilneOpen ITplatformeprezentacijaSrbija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *