Agile Serbia Conference 2020: Dešavanje koje ne smete propustiti!

Objavila u 29/10/2020 u 8:44

Neupitan je uticaj IT industrije u svakoj vremenskoj instanci. Međutim, najvidljiviji uticaj ovaj sektor je imao (i ima) tokom aktuelne zdravstvene situacije i to na najbolji mogući način. Koliko ste se zapravo prilagodili nekom neočekivanom dešavanju, dosta govori o vašem umeću da budete agilni u datom momentu. Neizvesnost je jedina konstanta u vašem životu. A kako biste je preduhitrili ili pak smanjili njen uticaj, potrebno je dosta truda, zalaganja i volje. Navikli smo da pojam agilnosti povezujemo sa IT sferom, najviše sa najpoznatijim okvirom koji se nalazi pod šarenolikim agilnim kišobranom – Scrum framework-om.

 

Agile je kao pristup već prevazišao granice sveta softvera, pa danas u različitim profesijama vidimo njegovu primenu. Na domaćem tržištu, značaj ovakvog jednog izuzetno rasprostranjenog pristupa prepoznala je i Agile Serbia, edukativni centar za agilni razvoj koji od samog osnivanja konstantno raste, oslanjajući se na principe i vrednosti agilnog pristupa. Godinama unazad, ova organizacija je izgradila svoju reputaciju i dobre odnose sa zajednicom kroz pružanje samo najboljih rezultata u obrazovanju i pružanju podrške. S obzirom na to da edukacija nikada nije bila na pauzi, pa ni sada kada postoji enormna potreba za kontinuiranim učenjem i primenom tog znanja u praksi, Agile Serbia peti put zaredom, ali prvi put u online formatu, organizuje konferenciju pod nazivom ‘’All-Stars Edition 2020’’ 7. i 8. decembra.

 

Zbog svoje, već uveliko prepoznatljive tradicije, Agile Serbia Konferencija je postala najveći događaj o Agile pristupu i razvoju softvera u SEE regionu. U praksi Agile više nije orijentisan isključivo na IT, već je podjednako primenjiv u finansijama, bankarstvu, razvoju projekata, ljudskim resursima i drugim poslovnim disciplinama. Ovog puta, dvodnevni virtuelni događaj zbog već uveliko najavljenog interaktivnog sadržaja privlači zainteresovane učesnike iz različitih delova sveta. Posebno ako se uzme u obzir da Agile Serbia iza sebe ima već četiri više nego uspešne realizovane konferencije, tako da se za posetioce sprema neponovljiv doživljaj.

 

Kako organizatori najavljuju, ovogodišnje izdanje će okupiti vodeće lidere svetskog ranga iz Agile i IT sveta koji će na sceni podeliti svoja iskustva iz prakse i izneti svoje prognoze i viđenja daljih pravaca razvoja. Sve učesnike očekuju vrhunske Agile teme, bilo da su one iz tehničkog domena i da su orijentisane na procese, ili su pak vezane za drugi važan segment agilnog pristupa, za ljude, unapređenje komunikacije i timskog rada. Zvezdano agilno nebo će ovog decembra obojiti Jurgen Appelo, Angel Medinilla, Sander Hoogendoorn, Alistair Cockburn, Miljan Bajić, Petri Heiramo kao i ostali Star-ovi, eksperti u oblastima čija popularnost godinama unazad ne jenjava, čak naprotiv.

 

Predstojeći događaj će se realizovati putem MatchAbout aplikacije, osmišljene sa ciljem da čitavo dešavanje prenese u virtuelni svet u realnom vremenu. Bez ikakvih limita, aplikacija omogućava networking između predavača i učesnika, zatim praćenje predavanja paralelno na dve scene, odlične predavače, zanimljive panele i radionice u zavisnosti od vaših interesovanja. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play i App prodavnice i iz svoje fotelje uživati u neobičnom sadržaju koji je kreiran za vas! Aplikacija je proizvod pokrovitelja konferencije, domaće IT kompanije Puzzle Software.

 

Obezbedite svoje mesto na Online Agile Serbia Konferenciji 2020 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs, na kojem možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi. Broj karata je ograničen. Pružite sebi priliku da učite samo od najboljih. Budite agilni – prijavite se na vreme!

 

Tags: agileagilnokonferencijamatchaboutonline

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *