Xperia sada oficijalni telefon UEFA Lige Šampiona

Objavio u 28/08/2010 u 21:25

UEFA Liga ŠampionaNakon Afričke groznice koja je vladala svetom, fudbal se seli u Evropu. Počinje Liga Šampiona! Sony Ericsson se dobro spremio za ovaj događaj. ES Xperia sa Android operativnim sistemom je sada zvanično oficijalni telefon UEFA Lige Šampiona. Da stvar bude još bolja, za sve ljubitelje Lige Šampiona Sony Ericsson i UEFA su spremili Android aplikaciju, pre koje ćete moći da budete konstantno informisani o svim rezultatima i utakmicama koje se dešavaju.

Najavljena je i opcija korišćenja GPS senzora kojom je Xperia opremljena, tako da će dodatno poboljšati iskustvo pri korišćenju.

Ostaje nam samo da vidimo kako će sve to izgledati.

Tags: AndroideufafutbalSony EricssonXperia

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *