Uz HTC telefone uskoro stižu AOSP romovi?

Objavio u 15/11/2012 u 21:16

Prelistavajući stranice veličanstvenog interenta, slučajno nabasah na jedan interesantan tekst sa HTC-ovog sajta.

HTC AOSPNaime, na stranici ČPP (često postavljana pitanja), na jednom pitanju u vezi Android 4.1 Jelly Bean-a, HTC je izjavio da za developere planira da napravi generičke romove. Da li to znači da stiže AOSP rom bez Sense-a?

Možda nisam ovo dobro razumeo, ili sam suviše uzbuđen da bih shvatio na pravi način. Molim Vas da iznesete svoje mišljenje o ovome, da probamo zajedno da dođemo do nekog zaključka. Originalni link je ovde.

Tags: Android 4.1AOSPhtcJelly BeanSense

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • quote: What version of HTC Sense will come with the Android 4.1 update?
    The upgrade to Android 4.1 will include HTC Sense 4+.

    To sto ce verzija ROM-a biti sa imenom “developer version” verovatno znaci da nece biti gotova za javnost, ne da ce biti AOSP.

    Nije da mi se svidja – prosto tako tumacim linkovanu stranicu. Sorry.

    • Upravo tako, kada sam prvi put trazila originalni firmware za Xperia arc telefon, nasla sam “generic firmware – Europe” koji je sadržao i Timescape ui. Tako da kada kažu “generic” misle na originalni njihov ROM.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *