Tvorac Shadowgun igrice najavio Dead Trigger, još moćniju pucačinu

Objavio u 02/06/2012 u 8:04

 

slider_deadtriggerMadfinger Games, firma koja je napravila igru za Android sa fenomenalnom grafikom – Shadowgun, sada najavljuje još bolju igru sa zombijima u glavnoj ulozi i još boljom grafikom!

Igra je klasična pucačina iz prvog lica, a glavni neprijatelji su zombiji (sve su popularniji). Koliko se da primetiti iz video snimka, grafika je sasvim zadovoljavajuća. Pardon, fenomenalna, nikad bolju grafiku za Android uređaje nisam video!

Igra će imati fenomenalnu 3D grafiku sa posebno istaknutim detaljima, spektakularne svetlosne efekte i senke, visok nivo kvaliteta zvuka i jedinstvenu muziku.

Biće tu mnoštvo oružja, bombi, lasera, zombija i veliki broj različitih misija.

Naravno, za sve te spektakularne efekte će biti potrebno da imate nVidia Tegra 3 čip, a za igranje bez moćnih efekata će vam trebati samo Android uređaj koji bude podržan.

Pogledajte samo kako izgleda ta puška u videu!

Tags: Dead TriggerMadfingerShadowgunzombi

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *