Sprema nam se nova tastatura – Google kupio BlindType

Objavio u 06/10/2010 u 20:15

BlindType Android

Kako je tastatura najmanje razvijan deo Androida od strane Google-a, nije iznenađujuća vest da je Google kupio software koji će unaprediti njegovu stock tastaturu na Android platformi.

BlindType, po video klipu, je jedna veoma napredna tastatura u vidu predikcije teksta, tačnije ne morate da budete veoma precizni pri kucanju, jer ova tastatura “zna šta ste hteli” 🙂

Tastatura je skalabilna, pametna, prilagođava se vašim navikama i to sve u hodu. Kompanija se nije stidela njihove tehnologije, iako još uvek nije imala zvanično izdanje. Zahvaljujući Google-ovoj kupovini, sigurno će doći do još odlaganja. A evo i citata BlindType kompanije:

We are excited to announce that BlindType has been acquired by Google!

We want to thank everyone for their overwhelming support and positive feedback.
We know that typing on your mobile device can be a frustrating experience, which is why
we’ve worked hard to make touch typing easier and faster than ever – the way it should be.

We’re excited to join Google, and look forward to the great opportunities for mobile innovation that lie ahead.

The BlindType team

Po njihovim rečima se može zaključiti da su veoma ponosni time što ih je Google kupio, a lično pretpostavljam da su i dobili posao u Google-u 🙂

Tags: BlindTypegooglepredikcijatastatura

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *