Potvrđeno: Guglov Babel mesendžer će se zvati Google Hangouts

Objavio u 11/05/2013 u 9:48

Poslednjih meseci se dosta pričalo o novom Guglovom mesendžeru pod nazivom Babel, sada neke stvari već polako isplivavaju u javnost – Babel će se zvati Hangouts. Za one koji ne znaju, Google Hangouts je nešto poput WhatsApp aplikacije.

Google Hangouts

Tech Radar je objavio neke screenshotove gde se vidi deo korisničkog interfejsa Guglovog mesendžera: na padajućem meniju piše “Sign out of Hangouts” a reč “hangouts” se pojavljuje na još par mesta, što bi trebalo da bude dovoljan dokaz za njihovih tvrdnji. Google Hangouts bi trebalo da bude predstavljen na Google I/O ove godine.

Iskren da budem, sadašnja GTalk aplikacija je toliko siromašna opcijama da je to strašno, jedva čekam taj Hangouts da vidimo o čemu se tu radi.

Tags: ChatGoogle BabelGoogle HangoutsmesendžerTech Radar

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Hm, isprobao sam ovaj Google Hangouts. Da li je neko pronasao opciju kako da znam koji su kontakti trenutno online?

  • Nneemmaanjnjaa 13/05/2013 u 4:43 PM

    Neka konacno ujedinje GTalk i Google+ messenger, a ne ovako rastrkano na sve strane. Najbolje vreme bilo kad je MSN bio glavni i svi ga imali, a sad 100 messingera i vijas koji tvoj prijatelj ima koji. Haos! Zato na desktop-u koristim trillian (za mob je bagovit jos uvek), ubacim Skype, MSN, yahoo…i imam kao jedan messinger. Dok u tel-u imam Viber, WhatsApp, ChatON, Skype, GTAlk i Google+ messinger. 😐

  • Za mene je WhatsApp neprevazidjena aplikacija, sto se tice poruka. Da li je stvar navike, ali ni jedna od svih ostalih koje sam probao mi nije ni priblizno dobra kao ova.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *