Motorola X telefon će imati potpuno novo Google iskustvo

Objavio u 14/02/2013 u 16:19

googlerola

Ne zna se mnogo o Motorolinom famoznom X telefonu. Jedina potvrda da tako nešto postoji je oglas za posao proizvodnog menadžera koji treba da radi u timu na dizajnu novog uređaja. Nekoliko detalja je isplivalo na površinu. Međutim juče se pojavio tekst na smarthouse.com.au koji potpiruje pretpostavke.

Prema izvorima bliskim CTO Hugh Bradlowu Australijskog operatera Telstra, X Phone će biti “game changer“. Ovo zvuči kao klasična marketinška fora, ali to nije sve. Prema izveštajima, Google radi na softveru za X Phone već duže vreme, a kada uređaj bude predstavljen, imaće potpuno novo softversko iskustvo koje “nikad nije viđeno na pametnom telefonu”.

Ja se samo pitam hoće “budžiti” Android, il’ će izbaciti opet nešto novo?

Pretpostavlja se da će Google I/O biti u maju, i da će sledeći flagship Android biti predstavljen sa Key Lime Pie verzijom. Prema ovim informacijama koje imamo, možda bude imao softver tj. aplikacije koje će biti ekskluzivne samo za ovaj uređaj?

Takođe postoje tvrdnje i da će biti dostupan na svim mrežama u US, kao i na Google prodavnici i da će cena biti kao i Nexus 4 modela, možda i jeftiniji.

Iskreno, mislim da bolju kombinaciju ne bih mogao da zamislim, Google plus Motorola 😀 … mada to dovodi u pitanje dosta stvari … pogotovo ovo sa mogućnošću eksluziviteta koji možda naruši open source prirodu Androida i možda se Google odalji od svog čeda … Ništa, ostaje nam da vidimo.

Tags: AndroideksluzivnogoogleGooglerolaKey Lime PiemotorolaNexus 4Nexus 5Phone X
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • eboye

    Cisto sumnjam da ce Google posle toliko truda. subvencionisanja i ulozenog novca da se odrekne Androida. Ne verujem da su toliko ludi da prave konkurenciju sami sebi…

    Cenim da ce sledeci Android biti skok kao sa 2.3 na 4.0, tako se zagreva sve… Jedva cekam da vidim… 😀

  • eboye

    A mozda su to Google Glasses…. 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share