[koncept] One, mobilni telefon sa fleksibilnim ekranom – Yejin Jeon

Objavio u 12/08/2012 u 15:40

one

ONE je mobilni telefon u obliku olovke. Ima fleksibilni 6 inčni ekran, a oslanja se na cloud za kalkulacije i memoriju. Dizajn zadovoljava potrebe korisnika koji traže lagan telefon sa velikim ekranom i malim gabaritima.

Ovako je predstavljen jedan veoma zanimljiv koncept, a morate se složiti sa mnom da uopšte nije loša ideja imati telefon u obliku olovke, a kad vam zatreba, imate 6″ ekran koji je malte ne tablet 🙂

S obzirom da smo skoro videli koncepte fleksibilnih ekrana i baterija, mislim da ovo i nije toliko SciFi koliko na prvi pogled izgleda.

one[via Yanko Design i IF Design Talents]

Tags: konceptolovkaOnetelefon

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *