Kim Dotcom najavljuje Android aplikaciju koja će okrenuti svet naglavačke

Objavio u 26/09/2012 u 22:42

Megabox

Sećate se Magaupload-a? Jednog od najvećih sajtova na internetu sa preko 50 miliona poseta dnevno u svom vrhuncu. Nakon toga je vlada Sjedinjenih Država srušila sajt na osnovu optužbe za pirateriju i uhapsila osnivača Kima Dotcoma. Mesec dana kasnije, pušten je na slobodu i počeo da radi na sledećem projektu pod imenom Megabox.

Novi servis će biti fokusiran na šerovanju muzike, a Kim Dotcom obećava da će “Okrenuti svet naglavačke” i da će Megabox biti veći, bolji, brži besplatan i zaštićen od napada.

Sada je isplivao i novi tizer:

Ne zna se još uvek tačan datum, ali bi trebalo pre kraja 2012. da Megabox bude pušten u rad. Na klipu se vidi da će biti dostupan kako na web-u tako i na Android i iOS platformi.

Kako će se situacija razvijati, ostaje nam da vidimo.

[via MrKimDotcom]

Tags: Kim DotComMegaboxMegaupload

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Fake? Tesko da taj termin sme da se primeni na ovakvu moralnu gromadu. Decko je bad to the bone, fake je za njega preslaba rec. Daj da ne guglam ja za tebe – vidi mu biografiju na Wikipedia. Maniac. Dr. Evil (jos jedno od imena) je bio prvi na svetu u Modern Warfare 3 igri, kad su ga (ponovo, po ko zna koji put) u’apsili. Igra ima 15 meleona igraca. To je, bre, nesto. Na stranu to sto je savetovao lekarima da provere DNK placente poslednja dva njegova deteta na “pirated DNA”, ili sto je u fake trci kroz Maroko izgurao s puta lika ispred sebe (svi voze ne pitaj me kola) i objasnio “pa smetao je – nista mu nije”. Enfant terrible.

  • smesno mi je ovo njegovo prezime “dotcom” kao da je fake i namerno napravljeno ili su ameri sve izmislili!!!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *