HTC One prekidač za prelaz sa Sense ROMa na Google Play Edition

Objavio u 09/07/2013 u 10:19

MoDaCo Switch

Popularni Android modder Paul O`Brien sprema nešto sočno za sve ponosne vlasnike HTC One uređaja. On to naziva MoDaCo Switch koji će korisnicima omogućiti da se prebacuju sa stock HTC Sense okruženja na Vanilla Android. Zapravo na ovaj način biste mogli da se šaltate sa regularnog HTC One-a na Google Play Edition.

Kako je ovo prekidač, on radi u oba smera. Moguće će biti da se instant prebacite na Google Play Edition sa stock Androidom 4.2.2 Jelly Bean kako ga je Google zamislio i onda da se opet isto tako vratite na HTC-ov Sense UI.

Paul tvrdi da je ovo još uvek u razvoju i nije dostupno javnosti, a na Tviteru je još i predstavio screenshot kako bi ta funkcionalnost trebala da izgleda:

Naravno da ovo nije lako, jer bi zapravo ovo bio dual-booth dve OS verzije i to treba da radi na prekidač. Boot Manager je opcija vrlo slična tome, a mnogi tvrde da će ovako nešto izaći i za Galaxy S4.

Tags: AOSPgalaxy s4Google Play EditionHTC OneMoDaCo SwitchSense

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *