Glance telefon – koncept

Objavila u 21/08/2011 u 16:52

Interesantan koncept za recimo potencijalni budući Android telefon se pojavio na yankodesign.com sajtu. Dizajn je uradio Alan Gerardo Farías a telefon je namenjen ljudima koji vole da nose uske farmerice. Telefon je tanji od Samsung Galaxy S II i predviđeno je da se nosi u prednjem džepu farmerica. Ima dva OLED displeja, prednji displej od 4 inča sa staklom otpornim na ogrebotine i donjim OLED displejom od 2 inča. Donji displej je smešten sa donje strane telefona i omogućava korisniku da uvek može da vidi koliko je sati, da li ima novih mejlova ili Twitter mention-a a i da baci pogled na stanje baterije.

Koncept i ideja su interesantni i možda mnogi korisnici shvate kao vrlo koristan, pa tako se možda jednog dana na tržištu i nađe telefon dizajniran za uske farmerice. Pogledajte kako izgleda taj koncept.

glance telefon koncept

glance telefon koncept

glance telefon koncept

glance telefon koncept

Tags: AndroidfarmericeGlancekoncepttelefonyankodesign

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *