Android u avionima Boeing-a

Objavio u 15/09/2011 u 20:26

triptico

Novi Boeing 787 Dreamliner je skoro odobren i kreće u proizvodnju. U sve 787ce koje su trenutno u proizvodnji će biti ugrađeni Android serveri i ekrani osetljivi na dodir, što će biti dostupno od ekonomske do prve klase.

Ali, neće svi ekrani biti osetljivi na dodir, neki će biti dovoljno veliki i dovoljno daleko (biznis i prva klasa) pa će biti ugrađivan gest sistem nalik Kinect-u za kontrolu. Trenutno je u prototip fazi, ali svakako je uzbudljivo čuti šta će nas u budućnosti očekivati (doduše ne još skoro u evropskoj ekonomskoj klasi).

Tags: 787Androidboeingkinectservertouchscreen

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *