Android projektor-telefoni dolaze

Objavio u 09/05/2011 u 16:24

Da li vam je dosadilo da svoje slike sa nekog putovanja, letovanja i sl. pokazujete svojim prijateljima tako što će se njih deset skupiti oko vašeg telefona i buljiti u “bednih” tri zarez nešto inča, gurajući se da vide debele Grkinje koje se sunčaju na plaži ili crnca šanera koji vam je uleteo u kadar dok ste slikali Ajfelovu kulu? Lideru iz oblasti proizvodnje projektora Texas Instruments jeste, pa su počeli da razmišljaju o ugradnji mikroprojektora u telefone!

mikroprojektor

Iz kompanije Texas Instruments kažu da će omogućiti projektovanje videa i slika u HD (1366×768) rezoluciji na skoro svim površinama sa velikom efikasnošću. Mikroprojektori koji će se ugrađivati u telefone, tablete i laptopove. Do sada postoji jedan telefon sa ovim mogućnostima – Samsung I8520 Galaxy Beam.

Ostaje nam da čekamo početak masovne proizvodnje telefona sa projektorima i da polako punimo kasicu prasicu da jednog dana kupimo jedno takvo čudo!

Tags: Androidmicroprojectorprojectorprojektor

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *