2014. iz ugla Google-a i Eric Schmidth-a

Objavio u 31/12/2013 u 13:34

2013. godina je bila veoma uzbudljiva u mobilnom svetu. Mobilna platforma u svetu ubrzano preuzima dominaciju nad desktop računarima, Android je najprihvaćenija mobilna platforma, pojavili su se računari za obući, tu je i 64bitna arhitektura. Nakon svih tih dešavanja, teško je pretpostaviti šta nas očekuje u 2014., ali Eric Schmidt, glava i brada Google-a, je da izjavu za Bloomberg o tome šta možemo da očekujemo u narednih dvanaest meseci:

Prema njegovim rečima, Google nije na vreme ušao u trku za društvene mreže i verujte mi, očukjte Google+ rast. Takođe terminalni računari kakve nosimo po džepovima će preuzeti potpunu dominaciju nad desktop tržištem i superkompjuteri će računati sve što nam treba.

[via PhanDroid]

Tags: 2014dominacijaEric Schmidtgoogle

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *