Boxee CEO osuđuje blokiranje Google TVa

Objavio u 12/11/2010 u 15:37

boxee ceo

Disney, ABC, NBC, CBS, FOX i mnoge druge medijske kuće aktivno blokiraju sadržaj od Google TVa. Iako sve korisnike ovo nervira, izgleda da i po kojeg CEO ovo nervira takođe. Jedan od njih je i Boxee CEO Avner Ronen. A evo šta on ima da kaže na ovu temu:

Mislimo da ima mnogo više smisla da poslovni model treba da bude baziran na sadržaju a ne na uređaju ili veličini ekrana. Ako je neko platio za video sadržaj (ili ga gleda sa reklamama) ne bi trebalo da ima veze sa tim na kom uređaju se on koristi.

Ovo nas možda još uvek ne dotiče, ali mogu samo da zamislim kako bi se naše televizijske kuće ponašale u ovom slučaju. Tako da ne mogu a da se ne složim sa njim.

Tags: blokiranjeBoxeeGoogle TV

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *