Android Market opet ima problema, aplikacije za 10 su izgleda krive

Objavio u 09/12/2011 u 19:57

apps-deal-failSiguran sam da ste već upoznati sa Google-ovom proslavom 10 miliona skidanja u obliku aplikacija za 10 centi. Prethodnih dana su korisnici prijavljivali probleme u skidanju aplikacija, a danas se taj trend nastavio.

Ova ponuda da aplikaciju možemo da kupimo za 10 centi i to neke od popularnijih naslova je stvarno odlična. Ali kao što možete da vidite na slici, problemi se javljaju kako kod skidanja novih, tako i kod apdejta već instaliranih aplikacija.

Izgleda da su se serveri preopteretili jer velika količina ljudi skida ove veoma povoljne aplikacije. Ne znam za vas, ali ja sam sad pokupovao finu kolekciju 🙂

Moguće je i da Google nešto menja, ili da priprema novi apdejt Marketa, a moguće je i ovo što sam već pomenuo … što mi se čini malo verovatno. Ako vam se ne skine aplikacija iz prvog pokušaja, probajte kroz par minuta opet, meni je tako prošlo 😉

Jel se vama dešava nešto slično?

Tags: 10 centiAndroidmarketproblemiproslavaskidanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

11 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *