Unreal Engine možda stiže na Android

Objavio u , 16/09/2010 u 13:00

UnrealMnoge igre koje su do sada bile dostupne samo iOS korisnicima, kao što su Angry Birds i Fruit Ninja, kao i OpenFeint mrežna platforma su stigle na Android ove nedelje. Ima smisla da se Unreal Engine portuje na Android OS, koji se razvija veoma brzo i postaje sve popularniji. Od kako je na GDC-u ove godine najavljeno da engine stiže na iOS platformu, od tada su počele špekulacije o tome da će stići i na Android.

Unreal Engine je nekoliko puta prezentovan kao demo na Androidu, ali predsednik Epic -a Mark Rein još ništa nije ozvaničio. Iako mi svi znamo da stiže, samo ne znamo kada, kako je iOS njihov prioritet.

Ako vam Unreal Engine nije poznat, pogledajte video klip ispod koji prikazuje Epic Citadel. Ovo je grafički primer rezultata koji dobijamo sa ovim engine-om, u ovom slučaju na iPad-u.

Via Droid Gamers

Tags: 3Dengineigreunreal
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share