U okviru sportske igre Top Eleven 2016 lansirani fudbalski savezi

Objavila u 07/06/2016 u 14:56

[Zvanično saopštenje]

7. jun 2016: Kompanija Nordeus, kreator Top Elevena, danas za ovu igru lansira novu opciju, mogućnost stvaranja Saveza. Po prvi put se u igrama u oblasti fudbalskog menadžmenta na ovaj način produbljuje društveni aspekt i igračima omogućava da prave svoje fudbalske saveze i pozovu prijatelje da im se pridruže.

Igrači će moći da isprobaju svoje menadžerske veštine – kao i njihovi prijatelji – protiv drugih saveza iz celog sveta tokom vikend turnira. Prvi turnir Saveza počeće 11. juna, a utakmice će se održavati od subote do nedelje, omogućavajući Top Eleven menadžerima da se takmiče u svojim individualnim ligama i kupovima tokom nedelje.

Nova opcija omogućava Top Eleven menadžerima iz celog sveta, kojih ima više 140 miliona, da naprave Saveze sa četiri do šest prijatelja. Kao i kod učešća na turnirima radi napredovanja u Divizijama Saveza, postoji i mogućnost komunikacije (chat) tokom igre, stimulisanja prijateljskih timova bonusima, međusobnog pozajmljivanja najboljih igrača i dobijanja nagrada tokom igre za uspeh na turniru.

Uz novi nivo saradnje i udruživanja sa prijateljima, Top Eleven Saveze može da oblikuje osnivač. Poznat kao Kapiten Saveza, osnivač odlučuje o članstvu u Savezu i ko može postati Zamenik kapitena. Zamenici kapitena zauzvrat dobijaju zajedničku odgovornost za postavljanje, premeštanje ili uklanjanje nekog člana Saveza koji ne obavlja dobro svoj posao.

Novi video-snimci koji prikazuju ove novine, kao i niz drugih unaređenja, dostupni su na Top Eleven YouTube kanalu.

„Da biste postali najbolji menadžer na svetu, potrebni su vam sjajni igrači, sjajna taktika i sjajan trening“, rekao je Žoze Murinjo. „Ali, takođe vam je potrebna velika podrška – kao i sposobnost pružanja podrške drugima kada im je to potrebno. Ove veštine su sastavni deo Top Eleven Saveza, gde igrači mogu da testiraju sebe i svoje prijatelje u novim izazovima i za još veće nagrade.“

Komentarišući lansiranje Saveza, direktor kompanije Nordeus, Branko Milutinović, ističe: „Savezi podižu Top Eleven na novi nivo. Udruživanjem sa prijateljima i takmičenjem sa drugim Savezima u mogućnosti smo da na pravi način testiramo koje grupe su najbolji fudbalski menadžeri na svetu. Ova nova opcija donosi i novi nivo timskog rada u Top Elevenu – neophodno je tesno sarađivati sa svojim kolegama, menadžerima Saveza, da bi se pobedilo.“

„Top Eleven sada ima šest godina i još uvek rastemo. Savezi donose, od sada, najzanimljivije društveno iskustvo fudbalskih menadžera na mobilnim uređajima i predstavljaju još jedan primer kako se stvaraju inovativni i kvalitetni sadržaji za obožavaoce Top Elevena“, ističe on.

Ove komentare je pojačala izjava Mladena Markovića, dizajnera igara u Top Eleven razvojnom timu: „Lansiranjem Saveza, Top Eleven dobija potpuno novu dimenziju. Povratna reakcija koju smo dobili bila je toliko pozitivna da smo uvereni da će je naši igrači voleti koliko i mi. Uzbuđeni smo kada vidimo kako igrači dele svoju strast prema fudbalu učestvovanjem u turnirima sa prijateljima.“

Top Eleven 2016 je besplatna igra i dostupna na sistemima iOS, Android i društvenoj mreži Facebook.

Tags: Android igraAndroid SrbijaigraNordeusSrbijaTop Eleven

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *